Met dank aan onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Groningen en omgeving, hebben wij veel specialistische kennis in huis wat betreft de betere woningmarkt en hypotheken. Hiernaast beschikken wij over zowel een groot lokaal- als landelijk netwerk.

Een huis kopen of verkopen doet u niet elke dag. Daarom is het van belang om een partij in de hand te nemen die u helpt het maximale resultaat te bereiken. Wilt u dit ook? Neem dan contact op met Alfred Bakker Makelaardij: de beste makelaar van Groningen

Alfred Bakker: makelaar in de betere woningmarkt in Groningen

Waarom Alfred Bakker de beste keuze is wanneer u uw woning wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis?

  • Uitgebreide promotiemogelijkheden met betrekking tot social media, zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen app;
  • In de betere woningmarkt hebben wij zowel regionaal als lokaal een krachtig netwerk;
  • We zijn, naast NVM-makelaar, aangesloten bij Exclusief Wonen Nederland;
  • We specialiseren ons in landelijk-, exclusief-, stads- en klassiek wonen;
  • In het voor- en najaar verspreiden wij ons eigen ALFRED magazine;
  • We beschikken over een landelijke database;
  • Ruim 55 jaar ervaring in het makelaarswezen en kennis van de markt in Groningen, Haren en de kop van Drenthe;
  • Een kwalitatief hoogwaardig woningaanbod en een veel bezochte website;
  • Eén aanspreekpunt binnen het bedrijf;
  • Een krachtige samenwerking met Exclusief Wonen Nederland en de financieel adviseurs van Teerling & Partners.

Wilt u kopen of verkopen zonder zorgen? Neem contact op met de specialisten van Alfred Bakker Makelaardij in Groningen. Wij staan altijd voor u klaar.

Uw woning verkopen in Groningen

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om uw woning te presenteren op meer dan alleen Funda. Daarom doet u er goed aan om een verkoopmakelaar in Groningen in te schakelen die de doelgroep actief target.  

Alfred Bakker is zo’n partij. Makelaardij wordt namelijk meer en meer een vorm van strategische marketing. Daarom schakelen wij niet alleen ons regionale netwerk in Groningen en provincie in, maar ook ons landelijke netwerk, om zo uw woning optimaal te verkopen.

Onze intentie is om u alle zorgen uit handen te nemen. Dit doen wij op een actieve, betrokken en innovatieve manier. Zo vinden wij binnen een korte tijd een geschikte koper voor uw woning.

Uw droomhuis in de stad kopen

Uw droomhuis vinden die aan al uw woonwensen voldoet, lijkt in de eerste instantie lastig. Door Alfred Bakker in te schakelen als uw aankoopmakelaar in Groningen nemen wij u al deze stress uit handen. Wij gaan voor u op zoek naar uw droomwoning binnen ons huidige-, nieuwe- en collegiale aanbod. Daarnaast gaan wij nog een stapje verder, door ook te gaan zoeken naar woningen die nog niet op de markt zijn.

Op deze manier doen wij ons uiterste best om een woning te vinden die aan al uw woonwensen voldoet. Vervolgens brengen wij alles in kaart met betrekking tot het bouwkundige-, financiële- en het waardetechnische plaatje.

We bemiddelen al meer dan 55 jaar in de betere huizenmarkt in Groningen en daarnaast ook als makelaar in Haren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waardebepaling van uw woning

Wanneer u op zoek bent naar een gedegen taxateur in Groningen, bent u bij Alfred Bakker Makelaars aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we de waarde van uw woning kunnen bepalen. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om een taxatierapport op te stellen dat voldoet aan de standaarden van de geldverstrekkende instellingen en de NHG (Nationale Hypotheekgarantie).

 

Alfred Bakker Makelaardij: uw persoonlijke makelaar in Groningen en omgeving

Bent u benieuwd wat wij als uw persoonlijke makelaar voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en ga om tafel met onze experts. Bent u benieuwd naar ons huidige woningaanbod? Bekijk dan onze koopwoningen in Groningen en omgeving.

Schakel Alfred Bakker in als uw aankoop- of verkoopmakelaar, of als uw taxateur. Als uw persoonlijke makelaar in de betere woningmarkt in Groningen staan wij altijd voor u klaar.