Alfred, de meerwaarde in huis

Alfred Bakker Makelaars is al meer dan 50 jaar de spil in de betere woningmarkt in Haren, Groningen en wijde omgeving. Alfred Bakker Makelaars biedt duidelijk meerwaarde: gedegen en specialistische kennis van de huizenmarkt en hypotheken, een uitgebreid lokaal en landelijk netwerk, krachtige presentaties, oprecht enthousiasme en een grondige aanpak met heldere procedures die zoveel mogelijk zekerheden bieden. Alfred Bakker Makelaars heeft woonspecialismen in exclusief, landelijk, klassiek en eigentijds wonen ontwikkeld.

Er is een reden waarom wij naast het NVM lidmaatschap, exclusief voor deze regio, partner zijn in Exclusief Wonen Nederland. Dit geeft herkenning aan onze sterke marktpositie in het midden – en hoge segment van de woningmarkt en biedt de koper en verkoper tal van extra mogelijkheden om succesvol te kopen en/of verkopen. Wij helpen u graag bij de verkoop, aankoop, begeleiding bij de (ver-) bouw en financiering van uw woning.

Ons Team

Mark Pieter Bakker

NVM-Makelaar

Super tevreden zijn

Makelen is het mooiste vak dat er bestaat! Ik ben dankzij mijn vader – zoals de Engelsen dat noemen- ‘born and bred’ in het beroep, in het bijzonder in het midden- en bovensegment.

Zoals dat bij familieopvolging een goede traditie is ben ik eerst bij een ander in de leer gegaan, om ruim vijftien jaar geleden uiteindelijk in de zaak te komen. Inmiddels ben ik eigenaar van en eindverantwoordelijk voor Alfred Bakker Makelaars en houd ik mij met alle facetten van het makelen bezig. Van het uitzetten van de grote lijnen tot een eerste kennismaking met een klant en van het innovatief zoeken naar effectieve verkooptools tot de zorg voor een toppresentatie van een woning.

Alfred Bakker

NVM-Makelaar

Mensen moeten op ons kunnen rekenen

Het makelaarskantoor dat ik ruim vijf decennia geleden ben begonnen, is gegrondvest op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, openheid en duidelijkheid. Kernbegrippen die zich het meest duidelijk vertalen in het nakomen van afspraken. Mensen moeten op ons kunnen rekenen. Elk contact -of dat nu is met een verkoper of een koper- is gebaseerd op vertrouwen. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen nimmer te beschamen. Hoe? Door ze vanaf de allereerste stap in het aan- of verkoopproces intensief te begeleiden. Een begeleiding die niet alleen ondersteund wordt door onze rijke expertise, maar eerst en vooral door de persoonlijke benadering. Omdat elk huizenverhaal in essentie een verhaal van mensen is.

Henk Buma

NVM-Makelaar

Een intensieve betrokkenheid

Het grootste compliment dat klanten mij kunnen geven -en gelukkig gebeurt dat regelmatig- is dat ze mijn aanpak 'authentiek' noemen. Dat is namelijk precies wat ik als allround makelaar nastreef: op een gedreven, enthousiaste en originele wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop van huizen. Als allround makelaar is diversiteit mijn specialisatie en ben ik intermediair in de breedste zin van het begrip. Ik ben in alle zaken die de woning betreffen een aanspreekpunt voor de klant, maar houd mij daarnaast ook actief bezig met marketing, het schrijven van advertentieteksten en het fotograferen van de huizen. Een intensieve betrokkenheid die extra glans aan het makelaarsvak geeft en voor de klant net dat beetje meer kan betekenen om een aan- of verkoop succesvol te maken.

Kevin Woldhuis

NVM kandidaat-Makelaar

Koper en verkoper zodanig samenbrengen

Het boeiende van mijn werkzaamheden binnen Alfred Bakker Makelaars is vooral dat ze zo divers zijn. Iedereen binnen het kantoor heeft zijn of haar specialismen, maar zonder dat daar muurtjes omheen staan. Eerst en vooral zijn we allrounders. Zo houd ik mij onder andere bezig met de ondersteuning van de meest uiteenlopende activiteiten van Alfred Bakker Makelaars die het makelen als onderwerp hebben. Verder ben ik nauw betrokken bij het optimaliseren van de huizenpresentaties, de verhuur van woningen en ben ik de rechterhand van Mark-Pieter Bakker. Mijn drive? Koper en verkoper zodanig samenbrengen dat beide partijen super tevreden zijn!

Karin Schepers

Het maken van matches

De vinger aan de pols van de snel veranderende tijd houden en het maken van matches: dat zijn in een notendop mijn werkzaamheden bij Alfred Bakker Makelaars. Voor wat dat eerste betreft betekent het dat ik mij onder andere bezig houd met de marketing van ons kantoor. De exposure via Twitter en Facebook in combinatie met een uitgekiende marketingstrategie is van groot belang voor een geslaagde verkoop. Alfred Bakker Makelaars is trendsetter in het maken van deze unieke match! Daarnaast ben ik als aankoopcoördinator actief bezig met het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar het huis van hun dromen. En andersom -voor mensen die een huis in de verkoop hebben- adviseer ik ze hoe ze hun huis nóg beter kunnen presenteren. Een geslaagde styling heeft namelijk niet zelden het bordje 'Verkocht' tot resultaat.

Kennismaken met Alfred

Maak vrijblijvend een afspraak!

Een moment geduld aub.