Financieel advies

De erkende financieel adviseurs van Teerling & Partners, Guus Teerling en Gertjan Sijken, met wie Alfred Makelaars & Adviseurs inmiddels ruim 10 jaar naar volle tevredenheid samenwerkt, zijn ook gehuisvest aan de Rijksstraatweg 233 in Haren waarmee korte communicatielijnen en service voor u zijn gewaarborgd.

Teerling & Partners financieel adviseurs houden van creativiteit en slim combineren – uitzoeken wat voor u de beste opties zijn op korte en langere termijn. Ze leveren gedegen maatwerk waarmee u werkelijk iets kunt; met de service die vroeger zo gewoon was. Uiteraard zorgen zij voor goede voorwaarden en uiterst scherpe tarieven.

U kunt rechtstreeks contact opnemen via info@teerling-partners.nl of via telefoonnummer 050-5012413. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.teerling-partners.nl

Marketingondersteuning

Als Alfred Makelaars & Adviseurs zetten wij alles in om voor u een optimale prijs te realiseren. En dat gaat verder, véél verder dan alleen een bord in de tuin. Wij nemen u alle zorg uit handen. De verkoop van de woning, de opslag van de inboedel, het stylen van uw woning, het zoeken naar een tijdelijke of nieuwe woning, de hypotheek: wij regelen alle aspecten die bij de verkoop komen kijken.

Huizenmatch

Als bijzondere tool kent Alfred Makelaars & Adviseurs o.a. de ‘huizenmatch’, een unieke methode waarmee twee aanbieders van een huis aan elkaar worden gekoppeld. En waarbij het niet denkbeeldig is dat wat de één zoekt precies datgene is wat de ander aanbiedt. Zo ontstaan soms hele carrousels, met als uitkomst dat de woningen in het midden- en bovensegment vaker worden bekeken én verkocht! De woningmarkt krijgt zo een nieuwe push, puur en alleen omdat er een nieuwe creatieve impuls op wordt losgelaten.

Financieel maatwerk

Teerling & Partners is gehuisvest in hetzelfde kantoor als de makelaardij, wat de communicatielijnen in alle opzichten kort maakt. De financieel adviseurs weten vakkennis en creativiteit uitstekend te combineren om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen.

Presentatie / Bouwbegeleiding

BCM Design, dat eveneens kantoor houdt in ons pand aan de Rijksstraatweg 233 in Haren, is een adviesbureau voor de optimale presentatie van uw woning door middel van het inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw woning door o.a. gebruik te maken van visualisaties, het presenteren van de woning in krachtige brochures of fotoboeken en kan u veel tijd, geld en stress besparen door het bieden van (ver-) bouwbegeleiding.

Verkoopoptimalisatie

Om huizen gericht te positioneren is het van belang dat deze voldoen aan het wensbeeld (mogelijkheden-) van de potentiële koper. Alfred Makelaars & Adviseurs werkt nauw samen met gerenommeerde partijen om huizen te stylen, te visualiseren en te adviseren bij (ver-) bouw. Hieronder ziet u enkele visualisatie-voorbeelden (voor- en na).