Succesvol verkopen

Succesvol verkopen met Alfred Bakker Makelaars. De makelaardij wordt steeds meer een zaak van strategische marketing. Het enkel presenteren van uw woning op funda.nl is zeker niet voldoende. Een actief op de doelgroep gerichte marketing van uw woning is een vereiste. Naast het inzetten van ons regionale netwerk is de inzet van ons landelijke netwerk van essentieel belang om tot verkoop te kunnen komen.

 • Succesvol en onderscheidend marketingconcept voor de verkoop
 • Uitgebreide social media mogelijkheden ter beschikking waaronder een eigen app
 • Krachtig regionaal en landelijk netwerk
 • Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en wordt hiernaast ondersteund door Exclusief Wonen Nederland (het platform voor exclusief wonen specialisten)
 • Specialisaties in landelijk-wonen, stads-wonen, klassiek-wonen en exclusief-wonen
 • verspreiding van ons eigen magazine ALFRED in de regio ( voorjaar en najaar)
 • Publicaties in woonbladen als Residence, Landleven, Buitenleven, e.a.
 • Veel bezochte website met kwalitatief hoogwaardig woningaanbod
 • Landelijke databank van aangeboden huizen en woningzoekenden
 • Ruim 50 jaar onderhandelingservaring en kennis van de markt in Haren, Groningen en kop van Drenthe
 • Kracht van de combinatie: Intensieve samenwerking met de financieel adviseurs van Teerling & Partners en de specialisten binnen Exclusief Wonen Nederland.

Gevoel

Tachtig procent van alles wat er speelt in het contact tussen u als verkoper en wij als makelaardij bestaat uit emotie. Dat begint al met de woning zelf. Een woning heeft een verhaal. Uw verhaal. Een levensverhaal van herinneringen, van gebeurtenissen, van vreugde en verdriet.

Nuances

Als geen ander kent Alfred Bakker Makelaars de fijnere nuances van dat gevoel. En bemiddelt ruim vijftig jaar in de aan- en verkoop van de mooiste huizen in Haren, Groningen en de kop van Drenthe. Dat doen we met grote expertise en met de intentie u als verkoper alle zorg uit handen te nemen. Niet vanuit de luie bureaustoel of passief via een website, maar actief, innovatief en betrokken. Het gaat om de vonk die moet gaan vlammen. En met dat ontsteken van die vlam kunnen wij u in alle facetten van de verkoop bijstaan.

Marketingondersteuning

Als Alfred Bakker Makelaars zetten wij alles in om voor u een optimale prijs te realiseren. En dat gaat verder, véél verder dan alleen een bord in de tuin. Wij nemen u alle zorg uit handen. De verkoop van de woning, de opslag van de inboedel, het stylen van uw woning, het zoeken naar een tijdelijke of nieuwe woning, de hypotheek: wij regelen alle aspecten die bij de verkoop komen kijken.

Huizenmatch

Als bijzondere tool kent Alfred Bakker Makelaars o.a. de ‘huizenmatch’, een unieke methode waarmee twee aanbieders van een huis aan elkaar worden gekoppeld. En waarbij het niet denkbeeldig is dat wat de één zoekt precies datgene is wat de ander aanbiedt. Zo ontstaan soms hele carrousels, met als uitkomst dat de woningen in het midden- en bovensegment vaker worden bekeken én verkocht! De woningmarkt krijgt zo een nieuwe push, puur en alleen omdat er een nieuwe creatieve impuls op wordt losgelaten.

Financieel maatwerk door samenwerking met Teerling & Partners Financieel Adviseurs

Teerling & Partners is gehuisvest in hetzelfde kantoor als de makelaardij, wat de communicatielijnen in alle opzichten kort maakt. De financieel adviseurs weten vakkennis en creativiteit uitstekend te combineren om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen.  http://www.teerling-partners.nl

Vastgoedpresentatie en (ver-) bouwbegeleiding

BCM Design, dat eveneens kantoor houdt in ons pand aan de Rijksstraatweg 233 in Haren, is een adviesbureau voor de de optimale presentatie van uw woning door middel van het inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw woning door o.a gebruik te maken van visualisaties, het presenteren van de woning in krachtige brochures of fotoboeken en kan u veel tijd, geld en stress besparen door het bieden van (ver-) bouwbegeleiding http://www.bcmdesign.nl