Uw huis succesvol verkopen

De makelaardij wordt steeds meer een zaak van strategische marketing. Het enkel presenteren van uw woning op funda.nl is zeker niet voldoende. Een actief op de doelgroep gerichte marketing van uw woning is een vereiste. Naast het inzetten van ons regionale netwerk is de inzet van ons landelijke netwerk van essentieel belang om tot verkoop te kunnen komen.

Kennismakingsgesprek

Tachtig procent van alles wat er speelt in het contact tussen u als verkoper en wij als makelaardij bestaat uit emotie. Dat begint al met de woning zelf. Een woning heeft een verhaal. Uw verhaal. Als geen ander kennen wij de fijnere nuances van dat gevoel.

Waardebepaling

Wij zullen de woning opnemen, onderzoek verrichten bij het kadaster, de gemeente en andere relevante bronnen. Uiteindelijk wordt alle informatie en de waarde overzichtelijk en duidelijk verwoord in het verkoopadvies.

Ons netwerk inschakelen

Naast het inzetten van ons regionale netwerk is de inzet van ons landelijke netwerk van essentieel belang om tot verkoop te kunnen komen.

Bieden en onderhandelen

Wij hebben ruim 55 jaar onderhandelingservaring en kennis van de markt in Haren, Groningen en kop van Drenthe.

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht!

Alfred Makelaars & Adviseurs bemiddelt ruim 55 jaar in de aan- en verkoop van de mooiste huizen in Haren, Groningen en de kop van Drenthe. Dat doen we met grote expertise en met de intentie u als verkoper alle zorg uit handen te nemen. Niet vanuit de luie bureaustoel of passief via een website, maar actief, innovatief en betrokken. Het gaat om de vonk die moet gaan vlammen. En met dat ontsteken van die vlam kunnen wij u in alle facetten van de verkoop bijstaan.

10x de kracht van Alfred

  1. Succesvol en onderscheidend marketingconcept voor de verkoop.
  2. Uitgebreide social media mogelijkheden ter beschikking waaronder een eigen app.
  3. Krachtig regionaal en landelijk netwerk.
  4. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en Exclusief Wonen Nederland.
  5. Specialisaties in landelijk-wonen, stads-wonen, klassiek-wonen en exclusief-wonen.
  6. Verspreiding van ons eigen magazine ALFRED in de regio (voor-en najaar).
  7. Veel bezochte website met kwalitatief hoogwaardig woningaanbod.
  8. Landelijke databank van aangeboden huizen en woningzoekenden.
  9. Ruim 55 jaar onderhandelingservaring en kennis van de markt in Haren, Groningen en kop van Drenthe.
  10. Kracht van de combinatie: Intensieve samenwerking met de financieel adviseurs van Teerling & Partners en de specialisten binnen Exclusief Wonen Nederland.