Kennismakingsgesprek

Tachtig procent van alles wat er speelt in het contact tussen u als verkoper en wij als makelaardij bestaat uit emotie. Dat begint al met de woning zelf. Een woning heeft een verhaal. Uw verhaal. Als geen ander kennen wij de fijnere nuances van dat gevoel

Taxatie woning

Wij zullen de woning opnemen, onderzoek verrichten bij het kadaster, de gemeente en andere relevante bronnen. Uiteindelijk wordt alle informatie en de waarde overzichtelijk en duidelijk verwoord in het taxatierapport.

Ons netwerk inschakelen

Naast het inzetten van ons regionale netwerk is de inzet van ons landelijke netwerk van essentieel belang om tot verkoop te kunnen komen.

Bieden en onderhandelen

Wij hebben ruim 45 jaar onderhandelingservaring en kennis van de markt in Haren, Groningen en kop van Drenthe

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht!

Alfred Bakker Makelaars bemiddelt ruim vijfenveertig jaar in de aan- en verkoop van de mooiste huizen in Haren, Groningen en de kop van Drenthe. Dat doen we met grote expertise en met de intentie u als verkoper alle zorg uit handen te nemen. Niet vanuit de luie bureaustoel of passief via een website, maar actief, innovatief en betrokken. Het gaat om de vonk die moet gaan vlammen. En met dat ontsteken van die vlam kunnen wij u in alle facetten van de verkoop bijstaan.

10x de kracht van Alfred

  1. Succesvol en onderscheidend marketingconcept voor de verkoop.
  2. Uitgebreide social media mogelijkheden ter beschikking waaronder een eigen app.
  3. Krachtig regionaal en landelijk netwerk.
  4. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM door Exclusief Wonen Nederland.
  5. Specialisaties in landelijk-wonen, stads-wonen, klassiek-wonen en exclusief-wonen verspreiding van ons eigen magazine ALFRED in de regio (voorjaar en najaar).
  6. Publicaties in woonbladen als Residence, Landleven, Buitenleven, e.a.
  7. Veel bezochte website met kwalitatief hoogwaardig woningaanbod.
  8. Landelijke databank van aangeboden huizen en woningzoekenden.
  9. Ruim 50 jaar onderhandelingservaring en kennis van de markt in Haren, Groningen en kop van Drenthe
  10. Kracht van de combinatie: Intensieve samenwerking met de financieel adviseurs van Teerling & Partners en de specialisten binnen Exclusief Wonen Nederland.