Huis kopen Groningen

Een huis kopen? Groningen is een prachtige provincie om te wonen! De stad Groningen is de culturele hoofdstad van het noorden, omgeven door landerijen met rustgevende dorpjes zoals Haren, Onnen, Noordlaren en Glimmen. Vind uw koopwoning in Groningen bij Alfred Bakker: dé makelaar van de provincie Groningen.

Wij helpen u graag in de zoektocht om een huis te kopen. In ons woningaanbod in Groningen vindt u onder andere:

  • Vrijstaande woningen
  • 2-onder-1-kap woningen
  • Penthouses
  • Schakelwoningen
  • Tussenwoningen

We zijn al meer dan 56 jaar actief in de betere woningmarkt. Met onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen. Ziet u iets wat u bevalt? Plan dan een bezichtiging om zonder zorgen uw huis in Groningen aan te kopen. 

Met Alfred Bakker een huis in Groningen kopen

Een huis kopen is een grote beslissing. Wanneer u een geschikte koopwoning heeft gevonden, is het daarom ook prettig om deze beslissing te nemen met een makelaar die alleen uw belangen behartigd. Alfred+ kent de omgeving Groningen – met meer dan 56 jaar ervaring – als geen ander. Bij Alfred+ makelaars koopt u uw nieuwe huis zonder zorgen. 

Mocht u uw droomwoning niet tussen de koopwoningen zien staan, dan gaan wij voor u op zoek. Bijvoorbeeld door te zoeken naar woningen die nog niet op de markt zijn, of in het collegiale aanbod. Als uw aankoopmakelaar in Groningen gaan wij op zoek naar een woning die aan al uw wensen voldoet. 

Koopwoningen in de provincie Groningen en omgeving

Groningen is prachtig om te wonen. Hier kunt u genieten van het goede leven. Dankzij de talloze restaurantjes in de bruisende studentenstad, de Stadsschouwburg en de historische binnenstad is het een gewilde plek om te wonen. Vanuit de stad bent u in een mum van tijd in de natuur bij Glimmen, Noordlaren en Haren. Hier komt u geheel tot rust. Hier wilt u een huis kopen.

Wanneer u met Alfred Bakker een woning koopt, krijgt u één vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Korte, directe lijnen, waardoor u gestroomlijnd door het aankoopproces geleid wordt. 

Een huis kopen? Schakel Alfred Bakker in!

Kijk vooral rond tussen ons huidige aanbod en wellicht koopt u binnenkort uw droomhuis in Groningen. Heeft u uw oog laten vallen op een geschikte woning? Neem contact op door te bellen naar 050 – 5344533 of laat ons bellen door het invullen van een contact formulier. Daarnaast kunt u ons bereiken door te mailen naar welkom@alfredbakker.nl. U vindt ons kantoor vlakbij Groningen stad, in Haren aan de Rijksstraatweg 233.

Een huis kopen in Groningen begint bij Alfred Bakker makelaars & adviseurs.